HLR för sjukvårdspersonal

shlr storSHLR-stickan är till för dem som tidigare gått en kurs i S-HLR och är tänkt som en lathund vid hjärtstopp. Stickan ger ökad trygghet åt dig och dina kollegor samt vinner dyrbara sekunder åt patienten. Ta gärna fram den då och då innan ett arbetspass för att uppdatera dig och vara förberedd om något skulle hända.

Arbetsbladet kan även användas av personer som enbart har utbildning inom S-HLR och är lätt att följa och fylla i vid en hjärt-lungräddning.

När fler personal anländer, som till exempel hjärtteam eller ambulanspersonal, är det lätt för dem att sätta sig in var i förloppet man befinner sig. Tiderna för upptäckt hjärtstopp, start av HLR och när eventuell första defibrillering gavs, är då lätttillgängliga.

Arbetsbladet är också ett bra underlag för att fylla i hjärtstoppsrapporten.HLR-hjälpen följer HLR-rådets riktlinjer för hjärt-lungräddning 2016 och bör endast användas av den som är utbildad och certifierad inom S-HLR respektive A-HLR.

HLR-SHOPEN

A-hlr stickanA-HLR, STICKAN, 10-pack  499:- 
Avsedd för vårdpersonal som redan gått en kurs i A-HLR. Stickan är gjord i hårdplast och tål vatten.
Antal
streck
S-hlr stickan
S-HLR, STICKAN, 10-pack 499:-
Avsedd för vårdpersonal som redan gått en kurs i S-HLR. Stickan är gjord i hårdplast och tål vatten.
Antal
 
streck Akutkort
Akutkort, 10-pack 499:-
En livräddningsguide i plånboksformat med tydliga instruktioner om hur du ska göra om någon sätter i halsen eller drabbas av hjärtstopp.
Kortet är gjort i tunn hållbar plast och tål vatten.
Antal

streckFrakt tillkommer med 49:-
Priser exklusive momsstreck
Din varukorg är tom

B E L F R A G E   M E D I C A L   |   A R K I V G A T A N  4   |   2 2 3  5 9  L U N D   |   0 7 0  2 2 6  2 7  2 0   |   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.C O M