Avancerad hjärt-lungräddning

ahlr storTill skillnad från S-HLR kan man vid A-HLR använda en manuell defibrillator och man ger dessutom behandling med potenta läkemedel – Adrenalin och Cordarone. Allt enligt HLR-rådets handlingsplanen för A-HLR.

A-HLR är en avancerad påbyggnad efter S-HLR och är avsett för de arbetsplatser där en medicinskt ansvarig läkare bestämt att läkemedel ska ges till patienter med hjärtstopp på generella direktiv. Det gäller främst på akutavdelningar, anestesi, IVA, HIA och akutmottagning samt för sjuksköterskor i prehospital verksamhet.

Stickor och arbetsblad.
A-HLR stickan är till för personal som tidigare gått en kurs i Avancerad hjärt-lungräddning (A-HLR) och är tänkt som en lathund för att lättare kunna följa HLR-rådets riktlinjer. Den fungerar både vid defibrilleringsbar rytm och icke defibrilleringsbar rytm.

A-HLR stickan ger ökad trygghet åt dig och dina kollegor samt vinst av dyrbara sekunder åt patienten. Tag gärna fram stickan då och då innan ett arbetspass för att uppdatera dig så du är förberedd om något skulle hända.

Arbetsbladet är tänkt att underlätta dokumentationen vid ett hjärtstopp. Genom att hela tiden fylla i vad som görs och när är det lättare att göra rätt sak vid rätt tidpunkt. Det sparar viktig avgörande tid. Använd det gärna som dokumentationsunderlag och som hjälp vid ifyllande av hjärtstoppsrapport.

Arbetsblad
HLR-hjälpen följer HLR-rådets riktlinjer för hjärt-lungräddning och bör endast användas av den som är utbildad och certifierad inom S-HLR respektive A-HLR.

Film

HLR-SHOPEN

A-hlr stickanA-HLR, STICKAN, 10-pack  499:- 
Avsedd för vårdpersonal som redan gått en kurs i A-HLR. Stickan är gjord i hårdplast och tål vatten.
Antal
streck
S-hlr stickan
S-HLR, STICKAN, 10-pack 499:-
Avsedd för vårdpersonal som redan gått en kurs i S-HLR. Stickan är gjord i hårdplast och tål vatten.
Antal
 
streck Akutkort
Akutkort, 10-pack 499:-
En livräddningsguide i plånboksformat med tydliga instruktioner om hur du ska göra om någon sätter i halsen eller drabbas av hjärtstopp.
Kortet är gjort i tunn hållbar plast och tål vatten.
Antal

streckFrakt tillkommer med 49:-
Priser exklusive momsstreck
Din varukorg är tom

B E L F R A G E   M E D I C A L   |   A R K I V G A T A N  4   |   2 2 3  5 9  L U N D   |   0 7 0  2 2 6  2 7  2 0   |   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.C O M